Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Daisy Nykjær-Andersen

Selvstændig, cand.pæd.pæd.psych.

Telefon23955403

Emaildaisynykjaer@gmail.com

Billund Kommune
   

HELT PRIVAT

Jeg er 41 år, bosat i Grindsted og selvstændig med firmaet DNA Erhvervspsykologi. På hjemmefronten er jeg gift med René og sammen har vi tre skønne sønner, én på knap 13 år og tvillinger på 11 år.

Herudover er jeg også jæger, har to jagthunde og er medlem af netværket Ladies Circle.

HVORFOR STILLER JEG OP TIL KV2017

Fordi jeg ganske enkelt gerne vil være med der, hvor beslutningerne bliver taget. Jeg stiller op som byrådskandidat, da jeg gerne vil bidrage til den fortsatte udvikling og præge min kommune i en retning, hvor visioner følges af konkrete handlinger - når det gælder fokus på børn, skole og uddannelse samt et godt psykisk arbejdsmiljø for medarbejdere.

Billund Kommune er på mange områder en god kommune og er lykkes med mange ting – men der er stadig områder, hvor vi trænger til at blive endnu bedre. Vi skal være en sammenhængende, autentisk og handlekraftig kommune.

Vores budgetter skal arbejde for kerneopgaverne, et godt ældreområde, dagtilbud og skolevæsen, og en forvaltning, der samarbejder på tværs uden at stirre sig blind på opfyldelse af egen budgetoverholdelse - så borgerne får en værdig og brugbar service. Vi skal arbejde med et helhedsorienteret syn på familier, der har brug for kommunen på tværs af afdelinger. 

Uanset hvilket parti, der er i absolut flertal, er det en usund tilstand for den demokratiske debat. Mit ønske er dialog og samarbejde – på tværs i byrådet - mere samskabende borgerinddragelse og en tydelig retning for arbejdet med helhedsorienterede indsatser i kommunen (silo og ”plejer” skal væk). Vi skal træffe beslutninger, der er gennemtænkt og debatteret, vi skal på tværs sikre kvaliteten og den praktiske udførelse af tilbuddene i Billund Kommune. Hvis vi skal lykkes med ambitionerne, skal de følges af ressourcer.

Vi skal væk fra kun at drøfte budgetter ud fra forvaltningens nøgletal til en praksis, hvor vi tør inddrage de personer, der mærker nøgletallene på egen krop.